Cenová ponuka

Cena Smart Home

Cena za zmenu rodinného domu na Smart home závisí predovšetkým od toho do akej miery chcete svoj dom automatizovať a ktorú oblasť. S našim systémom môžete začať napríklad so Smart svietením a neskôr si k tomu pridať kúrenie, tienenie alebo zavlažovanie. Systém je tak jedinečný, že rozšíriť ho je možné kedykoľvek. Základným prvkom je riadiaca jednotka, ktorá je potrebná vždy.

Smart home cenová kalkulačka
Vážený zákazník, pripravili sme pre Vás cenovú kalkulačku pomocou ktorej si môžete urobiť predstavu o cene Smart home. Môžete si vyberať z nižšie uvedených prvkov. Systém je jednoducho rozšíriteľný.

Riadiaca jednotka je základom inteligentného domu. Vyberte si pre Vás tú správnu riadiacu jednotku.

HomeCenter 3 je najnovší model od firmy Fibaro pre inteligentné Smart home systémy. Ponúka viac možností pripojenia ako Z-wave, WiFi, ZigBee. Momentálne najvýkonnejšia jednotka na trhu, ktorá splní očakávania aj náročnejších užívateľov.
Homecenter 3 Lite je určená pre menej náročných zákazníkov a je výhodná pre bytové jednotky alebo menšie rodinné domy. Obsahuje tie isté funkcie ako Home Center 3 a s určitými obmedzeniami a to počte zariadení a scén ktoré môžete pridať. Ide o 40 zariadení, 40 scén a 10 Quick apps.
SMART HOME A OSVETLENIE
Základným prvkom inteligentného domu je riadenie/ovládanie osvetlenia. Kvalitný riadiaci systém dokáže s osvetlením robiť priam zázraky, bez toho aby ste siahli po vypínačoch. V štyroch režimoch dňa (ráno, deň, večer a noc) sa svetlá automaticky prispôsobujú Vašim potrebám. Intenzita osvetlenia sa môže prispôsobovať dennému svetlu.
Pokiaľ ste sa rozhodli, že chcete mať Smart osvetlenie, zadajte, koľko svetiel (230V) chcete ovládať. Počítajte prosím svetelné okruhy, to znamená, že napríklad 6 bodoviek v jednej miestnosti, ktoré sa ovládajú vždy naraz počítate ako jeden svetelný okruh. Nezabudnite ani na vonkajšie svetlá okolo domu prípadne záhradné osvetlenie.
0
Pokiaľ svietidlo nie je stmievateľné, môžete ho tiež premeniť na Smart, aj keď bez možnosti stmievania. Koľko takýchto svetiel chcete premeniť na Smart? Počítajte prosím svetelné okruhy, to znamená, že napríklad 6 svetiel v jednej miestnosti, ktoré svietia vždy naraz počítate ako jeden svetelný okruh. Nezabudnite ani na vonkajšie svetlá.
0
LED pásy (12V či 24V) dokážu v okamihu vyčariť nádhernú farebnú atmosféru (colorterapia). Môžu sa použiť RGB aj RGBW LED pásy farebné ako aj biele. Maximálna záťaž pri 12V je 144W a pri 24V je 288W na jeden ovládací prvok. Môžu byť zapojené do série alebo paralelne. Zadajte prosím, koľko okruhov LED pásov chcete mať Smart?
0
Váš dom vám zasvieti, keď vstúpite do miestnosti kde nie je dostatok svetla. Zároveň môže rozlišovať, či je ráno, deň, večer alebo noc a podľa toho Vám nastaví intenzitu tak, ako Vám to vyhovuje. Na to, aby to fungovalo, je potrebné do miestnosti pridať pohybový senzor. Prosím zadajte počet miestností, v ktorých chcete svetlo riadiť na základe pohybu.
0
SMART HOME A VYKUROVANIE
Uvažovali ste už nad tým, či je Vaše kúrenie efektívne? Ako často kúrite v miestnostiach, ktoré nevyužívate alebo kúrite ak nie ste doma? Dokážete si zakúriť iba v jednej miestnosti? Rozmýšľali ste už o tom, že by ste potrebovali vykurovať každú miestnosť individuálne? Tento systém riadenia vykurovania pre inteligentný dom je potom pre Vás ako stvorený.
SMART HOME A TIENENIE
Predstavte si, že sa ráno prebúdzate a žalúzie sa pomaličky odklápajú.. Počas zlých poveternostých podmienok sa zatvoria a tým ochránia okná. Ak svieti slnko, zostanú otvorené aby do miestnosti vnikli slnečné lúče.
SMART HOME A ZAVLAŽOVANIE
Bez zbytočných dodatočných zariadení! Je potrebné iba pár elektricky ovládaných ventilov, správna konfigurácia systému, správne umiestnenie senzorov zrážok a je to.. Nie je potrebná dodatočná riadiaca jednotka, Smart zavlažovanie sa zahrnie do existujúceho systému.
SMART HOME VSTUPNÉ A GARÁŽOVÉ BRÁNY
Môžete mať Vaše brány pod dohľadom a môžete ich ovládať aj na diaľku odkiaľkoľvek. Budete si môcť overiť ich stav, či sú zatvorené a ak nie veľmii jednoducho ich dokážete zatvoriť. Brány si budete môcť otvoriť napríklad aj bliknutím svetiel.
SMART HOME A BEZPEČNOSŤ
V tejto časti uvádzame výber z veľkého množstva prvkov, ktoré by ste mohli vo svojom Smart home potrebovať. Bezpečnostné prvky ako senzory sú neustále v strehu a vyhodnocujú únik vody či plynu, stav okien dverí a kvalitu ovzdušia. Ďalej tu nájdete aj prvky na ovládanie rekuperácie či klimatizácie. Vyberte si ktoré potrebujete a zadajte pri každom aj množstvo.
SMART HOME A OVLÁDACIE PRVKY (tlačítka, klávesnice, kľúčenky)
Tlačítka, klávesnice, kľúčenky a podobné prvky Smart home zjednodušujú ovládanie tým, že nemusíte siahať po mobilnom telefóne alebo sadať za pc aby ste spustili niektorú scénu alebo prepli na iný režim. Jednoduchým stlačením tlačítka sa to všetko v okamihu nastaví. Tlačítka sú konfigurateľné a je možnosť na jedno tlačítko nastaviť viac funkcií.
CELKOVÁ CENA ZA VŠETKY SMART HOME PRVKY  : 0

Žiadne stavebné úpravy, búranie, vŕtanie

Nakoľko komunikácia prvkov systému je bezdrôtová, nie sú potrebné stavebné úpravy, nie je potrebné dodatočné ťahanie káblov, búrať a vŕtať, môžete mať tento systém funkčný už za pár dní.

Urobte prvý krok k Vášmu Smart Home

1. Ponuka

Požiadajte o cenovú ponuku,ktorú Vám vypracujeme čo najskôr.

2. Kontakt

Po zaslaní cenovej ponuky Vás budeme kontaktovať ohľadom upresnenia.

3. Inštalácia

Náš montážny tím Vám všetko nainštaluje. V drvivej väčšine prípadov nie sú potrebné stavebné úpravy.

4. Servis

Po Inštalácii k Vám príde technik na doladenie systému a urobí konfiguráciu podľa Vašich potrieb.